Curso de Doçaria Conventual Portuguesa


Especial Páscoa

Nas datas de 14, 21 e 28 de Março aprenda a preparar os seus doces tradicionais de origem conventual para a sua Páscoa.
Uma selecção de doces de Norte a Sul de Portugal desde Papos de anjo em hóstia, Pão de Rala, Fios de Ovos, Pudim Abade Priscos, Toucinho do Céu, Queijinhos do Céu, Amêndoas cobertas… entre outros são alguns dos doces que irão ser preparados.

Horário: 19h00 – 22h00

Preço: 185€/pessoa

Local: Rua da Senhora da Luz, 115
Foz do Douro – Porto
Academia Marco Gomes do Restaurante Foz Velha

Inscrições: monicapereira@monicapereira.com.pt

Advertisements

Não hesita!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: